Napi betevő

Friss topikok

  • Kolbasz: Kevesebb pornófilmet kéne nézni. (2009.06.03. 10:58) Hetvege Danival Vol. 1
  • kingswinger: Ezt mondom mindig, a nők között is vannak legalább akkora szexőrültek, mint a férfiak között. Egy ... (2008.07.23. 08:41) Angela
  • discovery18+ (törölt): Bazmeg...Ezt igazolni tudom...az emberrel akkor történik ilyen, amikor nem számít rá, sőt fel sem ... (2008.07.18. 15:28) Edzes
  • : SKH! Nagyon elhallgattal. Remelem minden ok feled. :) (2008.07.15. 08:33) Hetvege
  • sotetkekharis: qpec: koszonom, de nagyon jol erzem ezen a munkahelyen magam :) terika: en sem szerettem mindig a... (2008.07.09. 17:41) Csut du.

Linkblog

Zászlózás

Hetvege Danival Vol. 1

2008.07.21. 20:44 sotetkekharis

Elore bocsajtom, hogy az alabbi elmenybeszamolot a masik foszereplo teljes beleegyezesevel irom meg ide.

Szoval, ugy jott osssze, hogy a hetvegen tobb dugast is sikerult Danival osszehoznunk. :) Dani ezennel is hozta a tokeletes szereto prototipusat. Eleg regen dugtunk mar, szoval nagyon hianyzott, na. Penteken este mentem fel eloszor hozza. Nem tudom , ez vszinu valami betegseg lehet, de nekem az az igazi elojatek es attol izgulok fel igazan, ha szophatok. Most is igy kezdtuk. O persze jo fiuhoz meltoan (pedig nem is az :)  ), ki akart nyalni, de ezt nem hagytam. :) Gyorsan a szamba vettem, megpedig a konyhaban, most valahogy nem akartam a szobaban kefelni. Nagyon mohon rabuktam a farkara, de sajnos nem szopatott sokaig, mert mar nagyon kefelni akart. Nekilokott a falnak, nem is vetkoztunk le, csak ugy ruhastol, a bugyimat felrehuzva , allva kefeltunk. a bal labamat egy szekre tettem, a jobbal pedig a csipojet karoltam. llyen pozban nagyon nehezen tudok elelvezni, de Dani segitsegevel most sikerult :) O mar huzott volna be a szobaba, de en csak felhasaltam a szep nagy konyhaasztalra, hivogatoan mozgattam a seggemet, Dani pedig azonnal tudta, hogy meg nem erkezett el meg a  kenyelmes kefeles ideje. Imadok felig meddig kiszolgaltatva dugni, nagyon elveztem, azt hiszem, talan eleg hangosan is nyogtem, mert Dani nehany ujjat beledugta a szamba, azt mondanom sem kell, hogy mohon szopni kezdtem. Kozben neha a popsimat paskolta. Nem vagyok SM alkat, de ez nagyon nagyon izgat :) Aztan amikor mar nehanyszor az asztalon dugva elmentunk, vegre bementunk a szobaba, Dani ott is szopatott kicsit, aztan hanyatt lokott az agyon es kemenyen kefelni kezdett. Nem kellett sok ido, hogy elelvezzek, utana meg 1x es meg 1x . Aztan felterdeltetett, megfogtam az agyracsot es hatulrol, allatiasan kefelt. Imadtam. A paskolast itt sem hagyta ki, megorult a kivaltott hatastol :) Aztan ujra felszoptam, kejesen hanyatt fekudtem, a labaimat a csipoje kore fontam, egyre gyorsulo utemben mozgott es a vegen egyszerre az orulet hataran elveztunk el.

 

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bujablog.blog.hu/api/trackback/id/tr31578836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szerencses Daniel 2008.07.22. 00:36:06

A tájékoztatás hitelessége kedvéért a belegyezés a következő módon történt.
Péntek esti lazulás, TV előtt döglés, végre egyedül, erőgyűjtés a hétvégi energiapazarlásokra, pizza, sör, távirányító. Csöngetnek. Senkit sem vártam.

SKH: Szia!
Én: Szia!

SKH: Jöttem, van egy kis időd rám? Pont itt a szomszédban jártam, gondoltam felugrok hozzád...
(Ártatlan félmosoly, alsó ajak harapása, kék szemek villogtatása, szoknyácska zavart igazgatása, dekoltázs hangsúlyozása, hajzuhatag egy másodperce buján összerázva)
Én: Persze! Egy pillanat, gyere be, csinálok egy kis rendet. Végül is a blogodban jelezted, hogy valamikor átjössz.

SKH: Ja, tényleg! Ne kínlódj a rendrakással, úgyis széttúrnánk perceken belül. Mármint, ha akarod... (Megcsókol, majd lassan térdre ereszkedik és foggal lehúzza a zippzárt és kérlelőn néz fel rám. Én közben becsukom a bejárati ajtót, hogy a szemben lakó lányka vérszemet ne kapjon)
Én: Persze, persze... (Teljes vérállomány a fejből a farokba pumpálódik, józan ész veszi a kalapját és udvariasan lelép)

SKH: Olvasod a blogom? És tetszik?
Én: Aha, aha.
SKH: Akarsz benne szerepelni?
Én: Aha, aha. (Közben már kapom a mélytorkot)

Más hangalakot sem tudok elképzelni ebben a helyzetben, más jelentésű választ pláne nem.
Hát így egyeztem bele. Az vesse rám az első követ, aki képes lenne nemet mondani ilyen ajánlatra.

Dani 2008.07.29. 21:54:41

SKH wakeboardozás közben csúnyán összetörte magát. Egy darabig bizonyosan nem gépel, akkora gipsze van.
Megírnám melyik kórházban van, hogy meglátogathassátok, csak akkor az őt "ápolókkal" csesznék ki. Nyugodjatok meg, bizonyára sok odafigyelést kap az orvosoktól és ápolónéniktől. :-P

HungryHunter 2008.08.22. 15:39:09

Végre egy igazi ingyen lotyó!!! Bár ilyen kurva lenne a többi luvnya is!!! Sajnos csak egy kis részük ilyen, azokból is mindössze 2 db jutott rám eddig. A többi elég sok befektetést (időt, pénzt, energiát) igényelt. Ez elég rossz arány. Vadászatra fel! ;-)

chromeshelter · http://halfps.blog.hu/ 2008.09.30. 01:54:52

na mizu harisnyás? nagyon eltűntél :\

Öregróka 2008.11.18. 20:33:44

Végigolvastam a blog-ot (qpec úr ajánlatára) tetszett, de kissé úgy érzem, mintha valaki fantáziáit olvasnám. Ettől függetlenül jól szórakoztam.
Ha ellenben igazak lennének a leírtak, akkor SKH-nak jobbulást, gyógyulást (bár már 4 hónapja történt).
Ja és ha SKH ennyire szeret szopni, felajánlom lovagi szolgálataimat és Machomedia-s "Szopatnék" pólóban jelentkezem ;-)

Kolbasz 2009.06.03. 10:58:45

Kevesebb pornófilmet kéne nézni.
süti beállítások módosítása