Napi betevő

Friss topikok

  • Kolbasz: Kevesebb pornófilmet kéne nézni. (2009.06.03. 10:58) Hetvege Danival Vol. 1
  • kingswinger: Ezt mondom mindig, a nők között is vannak legalább akkora szexőrültek, mint a férfiak között. Egy ... (2008.07.23. 08:41) Angela
  • discovery18+ (törölt): Bazmeg...Ezt igazolni tudom...az emberrel akkor történik ilyen, amikor nem számít rá, sőt fel sem ... (2008.07.18. 15:28) Edzes
  • : SKH! Nagyon elhallgattal. Remelem minden ok feled. :) (2008.07.15. 08:33) Hetvege
  • sotetkekharis: qpec: koszonom, de nagyon jol erzem ezen a munkahelyen magam :) terika: en sem szerettem mindig a... (2008.07.09. 17:41) Csut du.

Linkblog

Zászlózás

Ordinary day

2008.06.23. 21:51 sotetkekharis

Tegnap este ismet megtalalt egy regi lovagom, aki nemregiben koltozott a kozelembe. Mindig elutasitottam eddig, mert ugy ereztem, tul sokat nem tudna nekem adni, ugyanis 6 evvel fiatalabb nalam es azert en sem vagyok meg az a nagyon oreg :) koszonom szepen, az 5 perces pasikbol tovabbra sem kerek, nekem az kell, hogy nagyon sokaig, nagyon sokszor, nagyon vadul dongessenek meg. Szoval tegnap ismet leraztam, de ma reggel nagy meglepetesemre egyutt kellett dolgoznunk. Lattam a szemen, hogy majd megorul ertem es a nadragja is kemenyen dudorodott, nem is tudta szegeny nagyon leplezni. Mondjuk en is elegge tulfutott allapotomban leledzem nehany napja, amit az esti, pasimmal valo chateles csak erositett es a tegnapi ketszeri maganyos orgazmus sem csillapitott. Szoval nem tudtam nagyon szuziesen enni az ebedre vitt banant, amikor aztan meglattam, hogy kiguvado szemekkel , csopogo nyallal nez, tudtam, hogy eljott az en idom. Faszt akarok, most. Kezen fogtam, egy eldugott helyre huztam, leteptem a nadragjat es azonnal mely torokra vettem a farkat. Hatalmas volt, de tovig nyomult a torkomba. Azt hittem megfulladok, de szokas szerint most is iszonyuan izgatott ez a kisse kiszolgaltatott helyzet. Nem nagyon akartam sokaig huzni, ezert a jol bevalt toroktechnikammal meghoztam neki a varva vart gyonyort, hatalmasat elvezett. Imadtam, ahogy az arcomra lo. Sokaig nyalogattam meg, nem akartam egy cseppjet sem veszendobe hagyni. Az viszont az en titkom maradt, hogy az O orgazmusaval egyutt en is hatalmasat elveztem :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bujablog.blog.hu/api/trackback/id/tr1535997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása