Napi betevő

Friss topikok

  • Kolbasz: Kevesebb pornófilmet kéne nézni. (2009.06.03. 10:58) Hetvege Danival Vol. 1
  • kingswinger: Ezt mondom mindig, a nők között is vannak legalább akkora szexőrültek, mint a férfiak között. Egy ... (2008.07.23. 08:41) Angela
  • discovery18+ (törölt): Bazmeg...Ezt igazolni tudom...az emberrel akkor történik ilyen, amikor nem számít rá, sőt fel sem ... (2008.07.18. 15:28) Edzes
  • : SKH! Nagyon elhallgattal. Remelem minden ok feled. :) (2008.07.15. 08:33) Hetvege
  • sotetkekharis: qpec: koszonom, de nagyon jol erzem ezen a munkahelyen magam :) terika: en sem szerettem mindig a... (2008.07.09. 17:41) Csut du.

Linkblog

Zászlózás

Spanyol-orosz

2008.06.27. 19:17 sotetkekharis

Mar vartak. 2 kez a melleimen, 2 kez a bugyimban. Csak felrehajtva a szoknyat. Gyorsan elelveztem. Kicsit huzni akartuk meg , ezert pizzat sutottuk, ami nem igazan sikerult, koszonhetoen a folyamatos smarolasnak es tapizasoknak. A meccsbol gyakorlatilag 1 percet sem neztunk.  Mar nem a pizzara voltunk ehesek, pedig nem is vacsoraztunk. Ugy dontottem, hogy ezuttal is csak Vele. Huzott be a szobaba. A szobaban azonnal , meg ruhaban ele terdeltem. Nem sokaig tudta turtoztetni magat, teleelvezte a szamat. Aztan mar tepte is le a ruhaimat, harapdalta a melleimet es borzaszto erotikusan kinyalt. Jol szethuzta a pinamat, ugy, ahogy en szeretem, eloszor csak finom , puha nyelverintesekkel, utana mar egyre erosebb nyelvcsapasokkal haladt elore. Elmentem, aztan elmentem meg 1x. De mar megint nagyon vagytam a farkara, ezert azonnal, mihelyst tudtam tovig. Ezennel mar jo sokaig elvezhettem, mig szoptam, 2x elmentem, a harmadik orgazmusom akkor kovetkezett be, amikor az arcomra elvezett. Imadtam lenyalogatni. De meg mindketten tudtuk, hogy nincs vege. A hatamra fektetett, szettarta a combjaim, lefogta a kezeimet, mar ekkor megint erosen orgazmuskozeli allapotba kerultem es szepen lassan, majd , egyre kemenyebben baszott. Imadtam, ahogy a nem kicsi farka eltunik a pinamban. Jol meg is nezte , szerettem a szemeit nezni kozben. Aztan felterdeltem es hatulrol tamadott. Nem volt finomkodas, csak a kokemeny baszas. Pont, ahogyan en szeretem. Kozben nehanyszor belenyalt a fenekembe, nehanyszor pedig jol megpaskolta. Egyszerre elveztunk el. De meg mindig nagyon kivantuk egymast, o nyalni akart, en szopni . En gyoztem es mikozben a golyoit simogattam, megkapta az igazi melytorkot tolem. Csak a nyogeseibol jottem ra, hogy mar megint elelvezett. A spermaja izet sajnos nem sikerult ezennel elveznem, mert annyira melyen elvezett el. De sebaj, meg van idonk :) Kozben mar majd megorult a pinamert , fele terdeltem es nagyon durvan kinyalt. Nem kimelte a popsimat sem. Kis hijan megorultem a gyonyortol. Amikor mar ugy ereztem, hogy nem birok mar ezen az esten tobb orgazmust, arra ebredtem, hogy mar megint a combjaim kozott van. Imadom, ahogy szeret es tud is nyalni. En sem maradtam adosa es meg 1x a szamba vettem. Hihetetlen, hogy meg ennyi menet utan is ennyire boseges maradt. Nagyon jo volt. Aztan feloltoztem es nagy meglepetesere meg egyszer utoljara leterdeltem ele, de mar O is azt mondta, hogy nincs tovabb es keptelen barmire. Nem volt az. 1 perc mulva mar a hatalmas, kokemeny farkat kenyeztettem. Pont jo idoben ment el. Imadtam vegre, hogy erezhettem az izet, keves jutotta melleim koze is, jo volt onnan a vegen kinyalogatni. Bucsuzoul meg megcsokoltuk egymast, aztan tenyleg elkoszontem, de jon a donto..

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bujablog.blog.hu/api/trackback/id/tr21542510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása